Coaches

MOED – KARAKTER – LOYALITEIT

De principes van Little League zijn gebaseerd op drie eenvoudige karaktereigenschappen: MOED – KARAKTER – LOYALITEIT. Wij als coaches worden verwacht om de jonge mensen onder ons leiderschap te laten insturen.

MOED … biedt elke speler een kans om te spelen en bij te dragen aan je team in het licht van de druk om te winnen.

Het kost niet veel moed om 7-8 van je meest getalenteerde en bekwame spelers te selecteren en ze elke inning van elke wedstrijd te laten spelen en de rest van de speeltijd laat je over aan je zwakkere spelers. Er is moed voor nodig om alle spelers in je team regelmatige kansen te geven om te beginnen en nog belangrijker om volledige wedstrijden te spelen tijdens het seizoen.

KARAKTER … is op weg om je spelers te ondersteunen en positief te zijn als het niet goed gaat.

Elke coach kan er goed uitzien wanneer het team aan het winnen is en iedereen gelukkig is. Coaches, je ware karakter verschijnt wanneer een speler in je team een ​​fout maakt in een belangrijke situatie of wanneer de scheidsrechter een oproep doet die niet op je pad komt tijdens een kritieke fase in het balspel.

LOYALITEIT…  gaat op pad om honkbal coaching de “Little League Way” te verdedigen en te ondersteunen.

Little League is een van de weinige organisaties voor jeugdsport die elke speler accepteert die naar de registratietafel in zijn gemeenschap toe loopt; ongeacht hun vaardigheden, vaardigheden en ervaring. Elke speler wordt toegewezen aan een team met een coach, met uitrusting en uniformen die nodig zijn om een ​​veilige en leuke honkbalervaring te hebben. Loyaliteit aan het coachen van de “Little League Way” zorgt ervoor dat elke speler in je team enthousiast is om volgend seizoen Little League te blijven spelen.

Jij bent de sleutel. Toon je MOED – KARAKTER – LOYALITEIT als je onze jeugd begeleidt.

15

Coaches

500

Kinderen

1500

Fans