Junior League

Junior league baseball

De Junior League baseball is een programma voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot 14 jaar, met een pitching-afstand van 18,5 meter.
Gemodificeerde afmetingen kunnen tijdens het reguliere seizoen worden gebruikt.

De lokale competitie heeft de mogelijkheid om een ​​Toernooiteam (of “All Stars”) van 12-14-jarigen te kiezen binnen deze divisie (en / of vanuit de Divisie Senior League), en het team kan deelnemen aan het Internationale Toernooi .

Het hoogtepunt van het International Tournament is de Junior League Baseball World Series, met teams van over de hele wereld. Alle uitgaven voor de teams die naar de World Series gaan (reizen, maaltijden en huisvesting) worden betaald door Little League International.

Ouders worden sterk aangemoedigd om betrokken te worden bij deze tienerdivisie van Little League. Na het voltooien van een Little League-vrijwilligersaanvraag en het behalen van een vereiste nationale achtergrondcontrole, kunnen ouders betrokken raken bij praktijken en in aanmerking komen als coaches, managers, scheidsrechters, lokale bestuursleden en andere vrijwilligersposities in de competitie.

Deelname

Deelname kosten worden geregeld door de regio coördinator
Via deze link schrijf je je individueel in.
De regio coördinator maakt het programma in de regio en verzorgt de communicatie met de deelnemers en technisch kader.

Alle deelnemers krijgen minimaal 3 (selectie)trainingen en of wedstrijden aangeboden. Afhankelijk van het aantal deelnemers in de regio wordt er een selectie gemaakt welke spelers deel uit maken van het regionale team dat het NK gaat spelen.