Senior League

Senior league baseball

De Senior League Baseball Division is voor jongens en meisjes van 13 tot 16 jaar oud, met een pitching afstand van 18,5 meter.

De plaatselijke competitie heeft de mogelijkheid om een ​​Tournament Team (of “All Stars”) van 13-16-jarigen te kiezen binnen deze divisie (en / of vanuit de Junior League divisie), en het team kan deelnemen aan het internationale toernooi .

Het hoogtepunt van het Internationale Toernooi is de Senior League Baseball World Series, met teams van over de hele wereld. Alle uitgaven voor de teams die naar de World Series gaan (reizen, maaltijden en huisvesting) worden betaald door Little League International.

Ouders worden sterk aangemoedigd om betrokken te worden bij deze tienerdivisie van Little League. Na het voltooien van een Little League-vrijwilligers aanvraag en het behalen van een vereiste nationale achtergrondcontrole, kunnen ouders betrokken raken bij praktijken en in aanmerking komen als coaches, managers, scheidsrechters, lokale bestuursleden en andere vrijwilligersposities in de competitie.

Deelname

Deelname kosten worden geregeld door de regio coördinator
Via deze link schrijf je je individueel in.
De regio coördinator maakt het programma in de regio en verzorgt de communicatie met de deelnemers en technisch kader.

Alle deelnemers krijgen minimaal 3 (selectie)trainingen en of wedstrijden aangeboden. Afhankelijk van het aantal deelnemers in de regio wordt er een selectie gemaakt welke spelers deel uit maken van het regionale team dat het NK gaat spelen.